BRYSTER

Der kan være forskellige årsager til, at en kvinde ønsker en kosmetisk brystoperation. Kvinden synes brysterne er for små eller for store i forhold til kroppens dimensioner, de er uens i størrelse eller de er for slappe. Problemet kan være medfødt eller opstået efter større vægttab eller efter graviditet og amning.

Den hyppigste brystoperation jeg foretager er brystforstørrende operation ved hjælp af silikone brystimplantater. Det er for kvinden en stor beslutning og derfor er det vigtigt at kirurgen har stor erfaring indenfor området og at man anvender de bedste implantater. Jeg vil derfor anbefale Mentors implantater som udover at være CE-mærket også er FDA-godkendt (godkendt ved de amerikanske sundhedsmyndigheder). Operationen skal foregå i trygge rammer og med så lav en komplikationsfrekvens som muligt. 

Men brystløft efter graviditet og amning eventuelt samtidig med en brystforstørrende operation er også et hyppigt indgreb.

Andre ønsker symmetri skabende operation på grund af, at det ene bryst er større end det andet.

Store bryster kan være en fysisk belastning. Operation for store bryster foretager jeg ofte ved hjælp af en fedtsugning. Dette medfører at man kan undgå arret i folden under brysterne.