Litteratur

Jeg har været medforfatter/eneforfatter og bidragsyder til flere bøger, og skrevet flere videnskabelige artikler til danske og internationale tidsskrifter om brandsårskirurgi, rekonstruktionskirurgi samt artikler til aviser og ugeblader omkring kosmetisk kirurgi.

Medforfatter til følgende bøger

“Kvinder og rygning” (Tobaksskaderådet)
”Kvinder, køn, krop og kultur” (Gyldendals Forlag)
“Operation- komplikationer kan forebygges.” (Klinisk enhed for sygdomsforebyggelse).
Artikel om brystforstørrende operation i “Nordisk Lærebog i Plastikkirurgi”. 

Bidraget med interview til følgende bøger

”Festskrift for halvgamle krager” Mette Korsgaard. Peoples Press
”Anti-age. Træk 10 år fra din alder” Marie Louise von Sperling. Politikens forlag.

Eneforfatter til følgende bøger

“Skøn hele livet- din guide til kosmetisk kirurgi”

Downloade bogen som ebog her

Resumé

Hvis man tænker på at få foretaget en kosmetisk operation, eller hvis man blot har lyst til at vide mere om emnet, så er Kosmetisk kirurgi ikke til at komme udenom. Efterspørgslen på kosmetisk kirurgi er stærkt stigende, samtidig med at rygter og sensationer præger mange mediers omtale af fænomenet. Derfor er der et stort behov for en bog, som giver en saglig og sober fremstilling af emnet, og derfor har plastikkirurgen Benedikte Thuesen skrevet denne bog.

Benedikte Thuesen er stolt af sit arbejde, og hun holder af sine patienter. Hendes skønhedsideal er det naturlige, og da hun kun vil sine patienters bedste, fortæller bogen også udførligt om ulemper og risici. Bogen giver desuden svar på alle spørgsmål før den første konsultation, om ventelistegaranti og meget andet. Alle kosmetiske operationer og behandlinger er gennemgået grundigt, og der står udførligt, hvordan man skal forholde sig før og efter hver operation eller behandling.

Bogen indeholder et afsnit om skønhedsidealer gennem tiderne. Den er underholdende og nutidig og skrevet i et letforståeligt sprog. En ordliste bag i bogen forklarer de lægefaglige udtryk. Benedikte Thuesen er speciallæge i plastikkirurgi. Hun er medstifter og medejer af Københavns Privathospital.

Erik Bork, journalist, har skrevet det historiske afsnit.

Fagkonsulent på

Gyldendals Store Lægebog

TV

Har medvirket i radio og tv-udsendelser omkring plastikkirurgi og kosmetisk kirurgi.
Se indslag i TV2 Lorry her: http://www.tv2lorry.dk/interview/interview-16/3-2012

Illustration af Per Diemer – www.diemerillustration.dk

Følg mig på Facebook